Meststoffen & tuingereedschap voor het onderhouden van uw tuin

Uw tuin goed onderhouden vraagt om meer dan de juiste meststoffen en kwalitatief tuingereedschap. Bij Daems vindt u precies wat u nodig hebt voor het algemene onderhoud van uw tuin: van meststoffen, tuingereedschap, werkkledij, laarzen, matten, bbq materiaal ... tot producten voor het onderhoud van uw zwembad of jacuzzi. Met ons uitgebreide aanbod aan producten voor uw tuin kunt u genieten van jaren!

Meststoffen en verzorging van uw tuin

Tuingereedschap en accessoires voor jaren plezier van uw tuin

Een mooi verzorgde tuin vraagt ook het nodige tuingereedschap. Onze bekende merken zoals Gardena, Polet en Birchmeier staan garant voor kwaliteit en vele jaren plezier in uw tuin. Ook voor de kleinste onder ons is er een keuze aan tuingereedschap om de mama’s en papa’s te helpen.


Gardena tuingereedschap Polet tuingereedschap Bichmeier tuingereedschap


Tuin onderhouden - tuinschoenen en werkkledij

Onderhouden van zwembad of jacuzzi

Om te kunnen blijven genieten van het zwembad of jacuzzi is het belangrijk om deze op regelmatige basis te onderhouden. In ons aanbod vindt u zowel producten om de waterkwaliteit van uw zwembad op peil te houden, alsook een assortiment schoonmaakmiddelen voor uw zwembad en/of jacuzzi. Onze producten zijn verkrijgbaar voor thuis- én professioneel gebruik.


Accessoires en onderhouden van de BBQ in uw tuin

Matten, houdt de tuin buiten

Na het onderhouden van uw tuin met propere tuinschoenen naar binnen? In ons aanbod van matten hebben we een mix van binnen- en buitenmatten geselecteerd. Als afwerking hebt u keuze uit eenvoudige effen matten, luxe afwerking met bv kleurschakeringen en designmatten. Misschien iets voor u?