Voeding, verzorging & benodigdheden voor dieren

Om uw huisdier en dieren zo lang mogelijk gezond te houden is de juiste voeding en verzorging van groot belang. Ontdek ons aanbod aan uitgebalanceerde voeding en andere benodigdheden voor honden, katten, paarden, vogels ... van de beste kwaliteit!

Voeding en benodigdheden voor pluimvee

Voeding, verzorging van vogels & duiven

Vogels heb je in vele soorten en rassen. Elke soort/ras vraagt dan ook om specifieke voeding en verzorging. Bij ons kunt u terecht voor: kanarievoer, parkietenvoer, papegaaienvoer, strooivoer voor tuinvogels, ... telkens afgestemd op de natuurlijke behoeften van deze vogels. Een vogel voelt zich namelijk beter met een vogelvoeder dat zeer nauw aanleunt bij zijn natuurlijk milieu. 

Ons aanbod

Bij ons kunt u terecht voor een ruim aanbod aan benodigdheden voor de algemene verzorging van uw vogels en duiven. In ons gamma aan voeding vindt u duivenvoer voor zowel sportduiven als voor hobbyduiven. Daarnaast vindt u bij ons ook benodigdheden specifiek voor vogels en duiven.

Versele-Laga, voeding voor vogels Mijten - voer voor vogels en duiven Beyers - voeding en verzorging voor duiven


Benodigdheden en voeding voor katten

Voeding en benodigdheden voor honden

Zoals wij graag verwend worden, worden onze huisdieren ook graag verwend. Er is keuze uit verschillende merken van voeding voor honden. In ons aanbod vindt u steeds een voeding met een goede prijs-kwaliteit of voeding van de beste kwaliteit.

Naast voeding vindt u bij ons ook hoogwaardige kauwartikelen en andere benodigdheden voor het belonen van uw honden: snoepjes, koekjes, maaltijdworsten, beenderen, ...

Kom langs in onze winkel en ontdek ons aanbod van producten en benodigdheden voor de algemene verzorging van uw honden: verzorgingsproducten, kussens, transportboxen, speelgoedjes, lei-en halsbanden, een stevig schuikhok met goede insolatie, ...Voeding voor honden Gebalanceerde voeding voor honden Gezonden en uitgebalanceerde voeding voor honden Gezonden voeding voor honden Kwaliteitsvolle voeding voor honden


Verzorging en voeding knaagdieren

Voeding & verzorging van vissen

De juiste voeding is voor elke onderwater bewoner verschillend. Ontdek ons aanbod aan visvoer en snacks van Tetra en Duvo+ voor verschillende vissoorten.

Tetra visvoer: voeding voor vissen Duvo+: visvoer en voeding voor vissen
Voeding en stalstrooisels voor paarden

Benodigdheden voor schapen, geiten, herten, varkens, ...
Gallagher elektrische afrasteringen